Seo som förbättrar din webbplats med sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Förbättra din webbplats med sökmotoroptimering och få mer trafik, fler affärer och bättre lönsamhet. Vad är SEO ? Sökmotoroptimering (SEO), som kommer från sökmotoroptimering, är processen för att få din webbplats att visa högre upp i sökresultaten på sökmotorer som Google. Det handlar om att optimera en webbplats för både sökmotorer och människor. En optimerad webbplats visa högre upp i sökmotorresultaten och öka antalet besökare på din webbplats. På så sätt får du mer trafik, fler affärer och konverterar besökare till kunder.

Mätbara resultat och högre rankning

Det bästa med SEO är att det lönar sig med mätbara resultat. Så vi kan experimentera för att se vilka sökord som fungerar och vilka som inte gör det för att få bästa möjliga ranking. För att SEO ska vara skadad är det viktigt att din webbplats är relevant för de sökord vi använder. Annars kommer du att göra Google till din fiende. Vi kan hjälpa dig att hamna överst i träfflistorna för de sökord som bäst beskriver din verksamhet.

Sökord

Vi kan hjälpa dig med att – Identifiera nyckelord som potentiella kunder kan leta efter – Förbättra innehåll, struktur, HTML-taggar (title, alt, h1, h2, h3) och LSI-ord så att de blir mer relevanta för dina sökord.

Laddtider

Tekniska åtgärder som att minska webbplatsens laddningstider – Kontinuerliga justeringar som krävs för att förbättra din ranking på Google – Kunskap om risker och möjligheter som kräver att kunden ingriper.

Löpande rankingrapporter

Hur går det till? Om du redan har sökordskunskap skickar du oss en lista över dina sökfraser och nyckelord. Vi gör sedan en kostnadsfri analys och ger rekommendationer baserat på denna. Om du däremot är osäker på nyckelord som kommer att fungera bäst för dig kan vi hämta och identifiera nyckelord från din webbplats innan vi påbörjar studierna. Under arbetets gång använder vi gärna din expertis, bilder och annat oanvänt material för att förbättra kvaliteten och relevanta på din webbplats; för mer information om SEO, se Googles riktlinjer för optimering.