Flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning i Stockholm

Lämna din flyttstädning i Stockholm till en professionell städfirma, med en garanterad flyttstädning kommer vi att rätta till alla anmärkningar utan kostnad, om hyresvärden eller nästa köpare inte uppfyller dina förväntningar. Begär en offert direkt från vår webbplats. Du kan också kryssa i olika alternativ / städtjänster från oss mot en liten extra avgift. Vår städtjänst är komplett och inkluderar både utmärkt kundservice och den bästa städkvaliteten.

Prisvärd flyttstädning i Stockholm

Vår mångåriga erfarenhet från tusentals kunder i Stockholm har gjort oss till en ansvarsfull städfirma som sätter dig och dina önskemål i fokus. Vi vet vad vi ska göra och hur vi ska bocka av saker på checklistan för att göra inspektörer och fastighetsägare nöjda. Vi kontrollerar alltid detta innan vi lämnar huset. När du flyttar med oss ​​blir flyttan smidigare och ditt hem lämnas i bästa skick. Att lära känna våra kunder är också viktigt för oss. Vi värdesätter vår interaktion med dig som vi värdesätter vår plats, och vårt samarbete och lyhördhet är vår högsta prioritet för att säkerställa mycket att dina önskemål uppfylls. Anettes Flyttstädning Sverige AB är dedikerade till service, så du kan vara säker på att din städning i Stockholm är i goda händer.

Vi är en engagerad städfirma

Vi har anpassat vår städservice, lämnat över nycklarna till mäklare och hyresvärdar och erbjudit en leveransgaranti.

Städgaranti för flyttstädning

Om du går med på att få ditt hem städat på angivet datum och tid, lovar vi att besöka dig. Detta åtagande innebär att vi alltid skickar och erfaren medarbetare. Alla våra medarbetare är professionella och har den utbildning och kunskap som krävs för att kunna kalla sig experter på flyttstädning.

Online erbjudande på våra tjänster

Naturligtvis kommer du också att vilja veta våra städpriser i Stockholm. Vi erbjuder alltid städtjänster i Stockholm till rimliga priser för att undvika obehagliga överraskningar för våra kunder. Ange antal kvadratmeter, din adress och tjänsten “Flyttstädning”. Du kan även välja tillval i din offert.

Varför kontakta vår städfirma

  • Kostnadsfri offert
  • Prisvärda
  • Duktiga medarbetare