Privat träning/konsultation

Vid en privat konsultation tränar vi det som just du och din hund behöver hjälp med.

Ibland behöver man hjälp med att få vardagen gå ihop; få hunden att sluta dra i kopplet, inte hoppa på människor, komma på inkallning och inte göra utfall i kopplet mot hundar/människor, få kontinuerlig valpträning etc. I andra fall kanske man vill ha lite råd kring hundens kost, fysik och kropp. Man kan också söka hjälp för att tolka hundens språk och beteende och i andra fall kanske man bara vill ha lite nya idéer hur man kan träna och aktivera sin hund. Ibland känns problemen tyngre och då gör vi en djupare utredning, ofta i samarbete med veterinär.

Vi tar emot många olika typer av hundar och människor söker oss med en mängd olika frågeställningar och problem. Vi är alltid intresserade av att hitta roten till det man upplever som problem och det gör att vi oftast gör en bred utredning i första hand för att kunna se vad man kan ändra och på bästa sätta hjälpa hund och människa.

Vi ses vid enstaka tillfällen eller lägger upp en plan för att tillsammans nå specifika, långsiktiga och bestående mål.
 Vi tar emot i vår lokal på Östermalm i Stockholm där vi får lära känna hunden och går genom vad 
ni behöver hjälp med. Vi gör givetvis även hembesök vid önskemål. Då tillkommer eventuell vägtull och resekostnad.

Läs gärna mer om vår ideologi här >>

Priser

Första tillfället: 850:-/tim. Följande konsultationer kostar 690:-/tim. Antalet konsultationer styr du givetvis själv.

Vi önskar eventuellt återbud senast dagen innan kl 18.00 avsatt tid för att kunna göra en återbetalning. Efter det gäller veterinär- eller läkarintyg.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning. Vi ger inga djupare råd över telefon utan att ha träffat din hund.
Till Kontakt >>