Shape it

Fysträning för dig – i sällskap av din hund

shapeit_kursKombinera en livsviktig investering i dig själv i sällskap av din hund! Vill du komma igång med din egen fysiska träning, men känner att det är trist att gå till gymmet utan hunden? Nu har du chansen att få ett individuellt anpassat träningsupplägg som bidrar till en friskare, starkare kropp där din hund givetvis också är välkommen.

Träningen utformas efter gruppens och individernas förmåga och är förlagd både inom- och utomhus (beroende på väder), muskel- och konditionsträning ingår. Utöver träningspassen får du dessutom personligt anpassade program för din träning, samt kosttips och recept som passar just dig. Målet är att du som deltagare ska få en hälsosam bas att fortsätta utveckla vidare efter kursen, samt att träningen och hälsan ska bli en livsstil. Oavsett blir resultatet en friskare kropp och själ med större kapacitet att få ut mer av ditt hundliv! Ditt välmående – din hunds välmående.

shapeit_plankanDetta är ett träningspass för dig, utan direkta övningar för hund. Din hund bör kunna koppla av stundvis vid din sida medan övningar görs samt tycka att andra hundar är relativt ok på något sånär avstånd. Behöver du hjälp med din hund för att kunna hantera denna – eller annan träning, kontakta oss >>

5 träningspass med max 6 ekipage i vardera grupp. Personer utan hund är givetvis också varmt välkomna!

Vill du träna ihop med din partner och hund? Då ges 15% rabatt på totalkostnaden.

NÄSTA START:
Just nu har vi inga nya startdatum för denna kurs och du kan tyvärr heller inte skicka in en intresseanmälan. Du är dock varmt välkommen att anmäla din e-post adress till vårt nyhetsbrev.