POL – Problem, Orsak, Lösning

En hundproblemsfokuserad kurs.

Kurs i grupp om max 6 deltagande hundar
4 x 1 tim

Denna speciellt utformade kurs vänder sig till dig som upplever problem i vardagen med din hund. Det som ni upplever som problem kan variera i både styrka och form. Kanske är den aggressiv mot andra hundar? Har den restriktivitet gentemot människor? Kanske har hunden separationsångest? River den sönder saker hemma? Drar den i kopplet och hoppar på människor? Har du problem med att låta din hund gå lös, kanske sticker den på vilt?
Vi analyserar problemen och ger lösningar som är anpassade för just dig och din hund. Ofta är det flera i gruppen som har liknande problem och då kan man också få flera dimensioner av svårigheterna.

I teorin går vi genom bland annat: Raskunskap, genetik, exponering, förstärkning, motivation, aggression, rädsla, beteende, smärta etc.

Vi varvar teorin med övningar som är anpassade för dig och din hund. Vi ses i grupp inomhus samt ett pass ute och eftersom vi välkomnar olika typer av hundar med varierande förflutet ger vi hundarna frizon där de får vara ifred tillsammans med matte/husse och slippa ta kopplade möten med de andra i gruppen.

NÄSTA START:
Just nu har vi inga nya startdatum för denna kurs och du kan tyvärr heller inte skicka in en intresseanmälan. Du är dock varmt välkommen att anmäla din e-post adress till vårt nyhetsbrev.