Lördag hela veckan!

 3 tim workshop med din hund

Vill du investera i din framtida träning?

Fimg_0334_rottweiler.jpgör att skapa en lättränad hund behöver du en rad olika belöningar din hund gladligen jobbar för. Så till din fördel bör det absolut första steget i din träning vara att skapa så många olika belöningar som möjligt. Vi kommer att använda din hunds nuvarande belöning eller belöningar för att bygga värde för fler.

Med detta sätt att jobba kommer du att bli bättre på att se beteenden, förstärka dem i rätt tid och belöna till din fördel. När du har en rad olika saker hunden verkligen vill ha får du det bästa möjliga utgångsläge för framgångsrik träning. Så vill du ha en lättbelönad hund, vilket kan översättas till lättränad hund och själv bli en skickligare tränare är detta en workshop för dig! Ditt mål kan vara en bra vardagslydnad eller kul träning som cirkuskonster eller en framgångsrik tävlingshund, steg ett är ändå detsamma, bygga en rik belöningsbank!

Gör dig beredd på en massa lek och kul med din hund! Efter kursen kommer du ha en rikare belöningsbank och en större kunskap om hur, när och var du belönar din hund för bästa möjliga resultat. För hunden blir det “lördag hela veckan” med allt häftigt som nu kan erbjudas och varieras. Bli en resurs för din hund du med!

NÄSTA START:
Just nu har vi inga nya startdatum för denna kurs och du kan tyvärr heller inte skicka in en intresseanmälan. Du är dock varmt välkommen att anmäla din e-post adress till vårt nyhetsbrev.