Allmän kursinformation

Antal deltagare

Till de kurser som hålls i vår lokal välkomnar vi sex–sju hundar. På dessa kurser tillkommer oftast en extra kostnad för medföljande extra antal personer (står angivet på resp kurs). På utomhuskurser eller kurser som är förlagda i ridhus tar vi emot uppåt 8–10 hundar. På t ex Blodspårskurserna har vi ingen gräns eller extra kostnad på medföljande familjemedlemmar eftersom dessa kurser är helt förlagda i skogen.

Intresseanmälan

När du har hittat en kurs du är intresserad av går det bra att fylla vår intresseanmälan. Självklart kan du också maila oss eller kontakta oss via telefon, se under ”Kontakt”.
emma_theo_brant.jpg Det är viktigt att vi får alla dina kontaktuppgifter och självklart har vi en sekretesspolicy vilket betyder att vi aldrig lämnar ut dina uppgifter till annan instans eller på annat vis missbrukar uppgifterna. Din e-mail kan komma att användas vid nyhetsbrevsutskick från oss och självklart kan du tacka nej till detta.
Om din önskade kurs har utsatt startdatum på hemsidan kommer vi, efter att du gjort din intresseanmälan, kontakta dig via e-mail med mer information. Om du har fått plats innehåller mailet kallelse och faktura. Ibland är kursen full och då ges information om eventuell restlista. Om din kurs inte har ett startdatum behåller vi din anmälan och kontaktar dig framöver.

Kursavgift

Alla priser som presenteras på vår hemsida är inklusive moms och inbetalning sker via utskickad faktura. När din faktura är betald kan vi säkra er plats.

Om hunden bli sjuk

tindra_portugal.jpgBerätta för oss om din hund är sjuk eller uppvisar diffusa symtom innan kurs. Självklart ska också en veterinär kontaktas vid behov.
Är hunden magsjuk trivs den säkert bättre hemma i sjukbädden och då är du välkommen att närvara och ta del av kursen utan hund. Det är viktigt att spridning av magåkommor, parasiter och bakterier stoppas så snart som möjligt så att inte fler hundar blir drabbade.
Vi förutsätter också att din hund är vaccinerad och du kan bli ombedd att visa om intyg på detta vid förfrågan.

Om din tik löper

Av förklarliga skäl kan den höglöpande tiken tyvärr inte närvara vid kurs i grupp. Rådgör med oss om du är osäker på var i löpet hon befinner sig och meddela oss alltid om din tik löper i anslutning till kurs.

Tiden

Det är viktigt att komma i tid till kursen. På så vis hinner vi med allt och lite till, men kanske främst för att hundarna inte ska behöva stressa till kursen och du själv komma med andan i halsen.

Vid förhinder, sjukdom eller återbud

Om kurs eller seminarium ställs in från Dogmas sida återbetalas 100%. Om du eller din hund blir sjuk och gör att ni inte kan påbörja eller fullfölja kursen återbetalas 80% vid läkar- eller veterinärintyg.

Om kurs i grupp inte passar er just nu

Om kurs i grupp inte ligger rätt i tiden för er just nu eller om ni hellre vill träffa en instruktör/hundpsykolog enskilt finns vi alltid tillgängliga för privat träning. Läs mer om det här >>

Varmt välkommen till Dogma!