En vit julafton med häst & hund för alla unga

En vit julafton med häst & hund för alla unga

vit_jul3Välkommen att fira julafton den 24 december med oss på Häståkeriet, i en naturlig oas mitt i stan. Vi vänder oss till dig som är cirka 16-25 år och som vill fira en något alternativ, alkoholfri jul, i sällskap av trygga vuxna. Vi vet att under högtider såsom julafton behöver ibland ungdomar komma ifrån och då finns vi här.

Du kan komma när du vill mellan 09.00-20.00. På förmiddagen har vi hästverksamhet som exempelvis pröva-på-ridning, stallgöra, frihetsdressyr och mycket mer. Vi dukar sedan upp en ordentlig jullunch, spelar spel, pratar och umgås. Bordercollien Jindo som till vardags bland annat arbetar som social tjänstehund finns givetvis också på plats. Du är varmt välkommen att ta med någon som står dig nära, men det går också bra att komma själv.

Detta är ett kostnadsfritt arrangemang.

Plats: Häståkeriet, adress: Greve von Essens väg 63, Gärdet/Djurgården, Stockholm.

Såhär åker du: Buss 72/76 till Lindarängsvägen eller buss 1 till Frihamnsporten eller buss 69 till Kaknästornet.

Tid: 09.00-cirka 20.00 (kom när du vill). Kommer ni med bil finns parkering nedanför “rosa borgen”.

För mer information eller anmälan, kontakta Karin Strandbergkarin@dogma.nu alternativt på telefon 070-611 60 61 (det går också bra att skicka sms så blir du uppringd). Din anmälan önskar vi innan den 19/12. Begränsat antal platser.

VÄLKOMMEN!

Varma hälsningar, initiativtagare Karin Strandberg
samt Carina Westman

Detta är ett privat initiativ av Karin Strandberg som är mentor samt lärare inom naturvetenskapliga ämnen och djur på ett naturbruksgymnasium för ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Carina Westman driver Häståkeriet som erbjuder stadsnära naturupplevelser till häst. På Häståkeriet kan du rida häftiga gryningsritter mitt i stan, åka häst och vagn eller ta en ridtur ut på vackra Djurgården och mycket mer!

Tack till alla våra medhjälpare och sponsorer som är med och gör detta projekt möjligt! GOD JUL!

SPRID GÄRNA så att vi når så många ungdomar som möjligt. Vill du som vuxen vara med och hjälpa till – någon timma eller kanske hela dagen? Tveka inte – kontakta Karin!

Detta ligger även som offentligt event på Facebook: “En vit julafton med häst & hund för alla unga”

This entry was posted in Bloggen, Dogma. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>